پروفیل قرنیز

قرنیز، یکی از مصالح مورد استفاده در صنعت ساخت و ساز است که برای جدا کردن دیوار از کف به کار می‌رود. علاوه بر کارکرد اصلی خود یعنی جدا کردن دیوار از کف، این محصول همچنین به زیبایی فضا کمک می‌کند.

برای ساخت قرنیز، از مواد اولیه و مصالح مختلفی استفاده می‌شود. امروزه، پروفیل آلومینیومی یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین این مصالح است که در شکل‌ها و انواع متنوعی تولید می‌شود.

پروفیل قرنیز آلومینیومی چیست؟

پروفیل قرنیز آلومینیومی، نوعی پروفیل آلومینیومی است که به طور خاص برای استفاده به عنوان عنصر جداکننده بین دیوار و کف طراحی شده است.

در تاریخچه ساخت قرنیز، ابتدا از مصالحی مانند سنگ و چوب استفاده می‌شد. با گذر زمان، مصالح دیگری نظیر پی وی سی، ام دی اف، پلی استایرن و پروفیل آلومینیوم نیز برای ساخت قرنیز به کار رفته‌اند

کاربردهای پروفیل قرنیز آلومینیوم چیست؟

قرنیز، نوعی نوار حاشیه‌ساز است که در گذشته برای ایجاد حاشیه دور پنجره‌ها و درب‌های ساختمان به کار می‌رفت و نقش جداکننده بین دو سطح را بازی می‌کرد. اما اکنون، این عناصر جداکننده و حاشیه‌ساز در طرح‌ها، انواع و رنگ‌های متنوعی بر روی خطوط جداکننده دیوار و کف استفاده می‌شوند.

یکی از وظایف مهم قرنیز، حفظ لایه‌های رویی دیوار مانند رنگ، گچ و کاغذ دیواری از تماس مستقیم با اشیاء و اثاثیه منزل و جلوگیری از خراشیدگی آن‌هاست.

پروفیل قرنیز آلومینیومی در واقع برجسته‌تر از دیوار است و نقش محافظی را در برابر آسیب‌های ناشی از برخورد اشیاء و اثاثیه و جلوگیری از نفوذ مستقیم رطوبت آب از کف به دیوار بازی می‌کند. با توجه به مقاومت خوب پروفیل آلومینیوم در برابر رطوبت، این ماده می‌تواند به خوبی این نقش را ایفا کند

انواع پروفیل قرنیز آلومینیوم چیست؟

پروفیل آلومینیوم، با توجه به نیازها و کاربردهای مختلف، در انواع متنوعی تولید می‌شود. بر اساس درخواست مشتریان و کاربرد مورد نظر، قالب اختصاصی اکستروژن برای هر پروفیل تولید و بر اساس آن، پروفیل آلومینیوم مورد نیاز ساخته می‌شود. بنابراین، پروفیل قرنیز آلومینیوم در انواع، رنگ‌ها و اندازه‌های متفاوتی تولید می‌شود. در انتخاب این محصول، به نسبت رنگ کفپوش توجه می‌شود تا زیبایی بیشتری به فضا ببخشد.

باید توجه داشت که انواع پروفیل قرنیز می‌تواند بر اساس ارتفاع آن نیز متفاوت باشد. این محصول معمولا در اندازه‌های 7، 9، 11، 12، 15، 24 سانتیمتر در دسترس است.

ضخامت استاندارد آن در اندازه‌های 8 و 16 میلیمتر می‌باشد.